Gastenboek

Isabelle Jager
04-06-18 11:23:17
Wat een weekend. Ben heel dankbaar dat ik hier aan mee heb kunnen doen. Ik heb veel geleerd en de juiste inzichten gekregen om weer gelukkig te worden. Ik heb handvatten gekregen om het geluk en de liefde weer te vinden in mijzelf. Ik heb mijzelf een stuk beter
leren kennen en hierdoor geleerd waar mijn angsten en gedrag vandaan komt en er mee om kan gaan.

Dora, heel erg bedankt voor dit onvergetelijke weekend. Ik zal hier de rest van mijn leven de vruchten van gaan plukken.
Ellen L
29-03-18 19:40:01
Maart 2018: Meet your Mission, een weekend ‘op zoek naar geluk’ bij Dora, en ik heb mij opgegeven. Wat spannend, want wat gaan we doen? Wat gaat er gebeuren? Wie komen er nog meer?

Op vrijdagmiddag verzamelen. Dan blijkt dat eigenlijk iedereen het spannend vindt. We beginnen met de eerste opdracht. Als wij bij de uitgewerkte opdracht uitleg geven, merk ik meteen dat ik een heel fijne ploeg mensen om mij heen heb. Dag 1 vliegt voorbij...
Zaterdagochtend verzamelen. Nadat Dora een uitleg over emoties heeft gegeven, gaan we opstellingen doen. Wow, wat gebeuren er speciale dingen. Ik leer van mijn eigen opstelling, maar wat leerde ik ook veel van de opstellingen van een ander. Bij iedereen komen de emoties naar boven. S avonds gaan we moe naar huis, het was een heel bijzondere dag.
Zondagochtend verzamelen, koffie of thee en met de groep even bijpraten. Daarna kijken en bespreken wat we de afgelopen dagen hebben geleerd van onze opdrachten. Als je alle opdrachten naast elkaar legt, dan worden dingen echt duidelijk. Voor mij zat dat in een hoek waar ik zelf niet gezocht zou hebben.

Wat een fijn weekend. Dora is de perfecte persoon om deze dagen te begeleiden. Zij zorgde ervoor dat wij ons op ons gemak voelden en daardoor kon alles besproken worden. Daarnaast heeft zij geweldige mensen om zich heen die ervoor zorgden dat wij niets te kort kwamen. Een groot compliment voor de moeder van Dora, zij had heerlijk gekookt voor de hele groep.

Als je meer over jezelf wilt weten dan is dit weekend een echte aanrader. Ik ben blij dat ik dit Meet your Mission weekend bij Dora mocht meemaken. Het heeft mij zoveel nieuwe inzichten gegeven. Dank je wel lieve Dora
Karel Karel
20-09-17 15:24:18
Het afgelopen weekend heb ik veel geleerd zoals, dat we elkaar accepteren zoals we zijn. Dat ik niet alle antwoorden hoef te hebben. Dat je bij je passie komt door door je angst heen te gaan.
Hoe weinig ik eigenlijk echt weet.
Alles wat ik bij de emdr sessies heb geleerd viel op zijn plaats.
Voelen wat een band is met mensen, hoe het is om harmonie te ervaren, wat liefde is, wat steun is in een groep.
Woorden schieten tekort in hoe dankbaar ik jullie allemaal ben.
En tot slot heb ik geleerd... het hart heeft zo zijn redenen dat het verstand niet kent.
Tonen: 5  10