MYM Event

Meet Your Mission is een 3 daags event waarbij persoonlijke groei en zingeving centraal staan. Het zijn drie intensieve dagen waarbij je d.m.v. verschillende opdrachten en oefeningen op zoek gaat naar jouw blokkades en patronen. Met behulp van Dora en haar team krijg je veel nieuwe inzichten waardoor jij grote stappen kunt maken in de richting van jouw doel en missie. 

Elke cursus vind plaats in het weekend, van vrijdag tot en met zondag. Vrijdag beginnen we om 12 uur tot 's avonds 21 uur. Zaterdag is de langste dag van 10 uur tot 21 uur, maar geen zorgen, dit wordt vaak als de meest interessantste en leerzame dag ervaren. Verder houden we natuurlijk ook regelmatig pauzes en is er ook een moment dat je gewoon even een uurtje rust hebt. Zondag duurt het van 10 uur tot ongeveer 17 uur, daarna kun je moe maar voldaan en vol nieuwe inzichten naar huis.

Wij beloven geen geluk, maar leren je hoe jij dat zelf kunt creëren en behouden.

We kunnen je een heleboel vertellen, maar het beste kun je de ervaringen van andere lezen. Kijk even onder het kopje Gastenboek en lees hoe eerdere cursisten het ervaren hebben! 

Bekijk vooral ook even het filmpje hieronder!